Obs. Forlænget leveringstid over sommeren 🌞 Fri levering i DK v. køb over 499,- ellers fast lav pris til DK 39,-

News

 • Hjælp til at opbygge din gallerivæg

  Vi hjælper gerne med at finde de helt rette motiver, størrelser, farver og udtryk til din gallerivæg. Vi elsker at sammensætte farver og forskellig...
 • Hvordan laver man en gallerivæg?

  Hvordan laver du den perfekte gallerivæg til dit hjem? Her er vores guide, og råd til hvordan du kan ende med det resultat der passer dig bedst. Vi håber vores sortiment kan hjælpe dig lidt på vej. God fornøjelse!
 • Kunsttryk i begrænset oplag

  Fine kunsttryk i begrænset oplag. Gør din gallerivæg personlig og autentisk med de fine kunstværker i form af genoptryk af den danske kunstner Kirsten Steenfats tuschtegning, radering eller akvarel.
 • Når kunsten er svær at finde

  Det kan være svært at finde de helt rigtige billeder som gør indretningen personlig, og ikke alle kommer rundt på gallerier og hos lokale kunstnere for at finde dem. En del af vores koncept er at finde kunstnere som vi føler har noget på hjertet, hvis udtryk passer ind i en moderne, skandinavisk ånd, og som laver kunst i øjenhøjde. Vi har indgået aftaler med forskellige kunstnere om forskellige nummererede kunsttryk af forskellig art, og Charlotte Bruun er en af dem!