Obs. Forlænget leveringstid over sommeren 🌞 Fri levering i DK v. køb over 499,- ellers fast lav pris til DK 39,-

Om væggen.dk

Væggen.dk har til formål at gøre kunsten tilgængelig, at samle et udvalg af billeder, plakater, kunsttryk osv, som ellers kunne være svære at finde. Vores mission er at inspirere, guide og give dig et udvalg, så du kan gøre din gallerivæg til din egen. Vi stræber efter altid at have forskellige farver, kunstformer, størrelser og kvaliteter så du nemt kan sammensætte din billedvæg. 

Væggen.dk er ejet af Christian og Ninna, som hver især kommer med deres input til, hvordan sortimentet skal udforme sig - den ene mere kommerciel og den anden mere kreativ. Sammen håber de at kunne tilbyde et nøje udvalgt men stadig omfavnende udvalg af billeder til den moderne forbruger, som ønsker det sidste prik over i'et i indretningen. 

Du vil løbende kunne kunne finde nye samarbejder med kunstnere, samt plakater der rammer tidens trends - hvilket giver et mix af trends og tidløs kunst. Vores bidrag til kunsten er at skalere den ned, gøre den tilgængelig ved at skabe kunsttryk, men stadig bibeholde det liv og energi der ligger i det originale værk. Vi håber i vil følge med på rejsen.